Försäljningspolicy

De valpar vi säljer är i första hand tänkta som trevliga sällskaps- och familjehundar. Några garantier för utställnings-/avelsändamål ges inte. Visst är det roligt om våra valpar ställs ut, men viktigast från vår sida är att valpen får ett bra och aktivt hem, där den får vara en älskad familjemedlem

De valpar som blir till salu utannoserars här på vår hemsida under "Till Salu". Fri prövningsrätt förbehålls; Vi förbehåller oss rätten att välja köpare till våra valpar.

Är Du intresserad av en valp från oss skickar Du en intresseanmälan via e-mail Guldnosarnaskennel@gmail.com Vänligen skriv lite om Dig själv, arbetssituation, ev. erfarenhet av hund/ Belgisk vallhund, Tervueren och vad du söker - en hane eller en tik, ... Därefter ser vi det som önskvärt att Du, när valpen är tillräckligt gammal, gör ett förutsättningslöst besök, där vi får träffa Dig och Du får träffa valpen

Valp kan besökas/bokas från ca fyra veckors ålder. När du fått veta att du får köpa en valp från oss vill vi att du betalar en bokningsavgift, som naturligtvis dras av vid köpet. Vi säljer inga valpar på avbetalning och lämnar heller inte ut en valp innan den är betald. Om du inte kan fullföja ditt köp så meddela oss omgående. Bokningasvgiften betalas inte tillbaka.

Begränsningen i ett ekipage ska aldrig vara hunden, det ska alltid vara förarens egna engagemang och skicklighet som avgör hur långt de kommer.
För att uppnå dessa högt ställda avelsmål kommer varje ny kull att noggrant utvärderas beträffande hälsa och mental status innan nästa kull tas, för att på så sätt utröna vilka linjer som passar med vem och om en hund överhuvudtaget ska fortsätta gå i avel. För två bra hundar behöver nödvändigtvis inte lämna bra valpar efter sig.

 Valpar från Guldnosarnas Kennel säljes:

* Vaccinerade

* Besiktade

* Chippade

* Avmaskade
* ID-märkta
* Registrerade i SKK innehar stamtavla o Registrerad hos Jordbruksverket
* Dolda fel försäkrade (3 år) Valpen får med sig ett Startpaket.

Har Du frågor, funderingar eller behöver råd är Du alltid välkommen att höra av Dig till oss. Vi försöker alltid hjälpa till så gott vi kan.